Publieksdag bij Nederlandse Longdagen

Wanneer:
11/04/2018 hele dag
2018-04-11T00:00:00+02:00
2018-04-12T00:00:00+02:00
Waar:
De Heerlickheijd van Ermelo
Staringlaan 1
3852 LA Ermelo

Programma Publieksdagen

Tijdens de Longdagen wordt u helemaal bijgepraat over longziekten,

nieuw onderzoek en de beste behandelingen.

Wat mag u verwachten van het publieksprogramma op 11 april?
Tijdens de Longdagen krijgt u het laatste nieuws over longziekten, de beste behandelingen en medische ontwikkelingen door onderzoek.

Komt u ook op woensdag 11 april? Meldt u zich dan HIER aan.

http://www.weekvandelongen.nl/nl/registratie

Tarieven:
Patiënten/geïnteresseerden: 10 euro (bijdrage voor de catering)

Waarom krijgt de een wel een longontsteking door een onschuldig verkoudheidsvirus en de ander niet? Onderzoekster Barbro Melgert legt het uit tijdens de publieksdag van de Longdagen. En er zijn meer sprekers die op een begrijpelijke manier vertellen wat er allemaal speelt op het gebied van longonderzoek. Zo krijgt u via onderzoekster Hermelijn Smits te horen wat boerderijmelk kan doen in de strijd tegen astma. Interessant, want dit is het eerste grote onderzoek van Accelerate. Dat is het programma waarin het Longfonds internationale onderzoekers samenbrengt om snel een medische doorbraak voor astma te krijgen.

Wie wint de Publieksprijs?
Zoals elk jaar houden de onderzoekers die genomineerd zijn voor de Publieksprijs een presentatie over hun onderzoek. Welk onderzoek is het beste? U kunt stemmen en meebepalen wie de Publieksprijs wint. En praat ook zeker mee tijdens de paneldiscussie over ‘zorg op maat voor iedereen’ – het thema van de Longdagen dit jaar.

Het publieksprogramma start om 11.00 uur in de zaal ‘de Marquis’. U kunt het uitgebreide programma HIER downloaden of HIER online bekijken.

Wat: Longdagen 2018
Waar: De Heerlickheijd van Ermelo
Wanneer: woensdag 11 april
Toegang: € 10,- (inclusief heerlijke lunch)

Comments are closed

STYLE SWITCHER

Header Style

Accent Color