Erkenning WASOG klinieken.

Om misverstanden te voorkomen volgt hier een aanvullend bericht bij het artikel ‘Ziekenhuizen erkend als Sarcoïdose Kliniek’, verschenen in het voorjaarsnummer 2018 van ild care today. link Hierin worden de tot nu toe geregistreerde WASOG klinieken in Nederland beschreven. Voor alle duidelijkheid dit betreft een voorlopige lijst die steeds zal worden aangevuld en ge-update zodra nieuwe klinieken zich hebben aangemeld en vervolgens zijn erkend.

Een up-to-date lijst kunt u vinden op de WASOG website. link

Op de WASOG website staat de internationale lijst met klinieken die door de WASOG zijn erkent als sarcoïdosekliniek. De lijst is bedoeld om het zoeken naar specialisten met expertise op het gebied van sarcoïdose te vergemakkelijken.

De lijst in het artikel is ook bedoeld om naast de reeds bekende universitaire centra in Nederland de niet academische ziekenhuizen met sarcoïdosebelangstelling herkenbaar te maken.

Sinds het verschijnen van de laatste ild care today zijn er in Nederland weer 2 klinieken aan de lijst toegevoegd. Dit zijn het Universitair Medisch Centrum Utrecht en het Elisabeth Tweesteden Ziekenhuis Tilburg.

Comments are closed

STYLE SWITCHER

Header Style

Accent Color