10-jarig jubileum ild care foundation

Websiteheader3

Jubileum Symposium: ‘Inspiratie en passie in de zorg: hoe gaan we om met gezondheid in de toekomst?’
13 oktober 2016 Akoesticum Ede

Op 13 oktober 2016 heeft het het symposium: ‘Inspiratie en passie in de zorg: hoe gaan we om met gezondheid in de toekomst?’ plaatsgevonden. Dit symposium stond in het teken van het 10-jarige jubileum van de ild care foundation. Bovendien hebben we dit jaar ook officiële erkenning gekregen van het CBF en is vanaf 1 juli 2016 de ild care foundation een ‘erkend goed doel’.

Het symposium had naast thema’s als verbinden, innovatie en bereikbaar houden van de juiste zorg voor iedereen, ook een verbindend karakter hoe kunnen we de kenniseconomie van Nederland samen internationaal zichtbaar maken en versterken. ‘Personalized Medicine in interstitiële longaandoeningen (ILD)’, zorg op maat, rekening houdend met het unieke profiel van een persoon, is niet meer weg te denken uit de huidige gezondheidszorg. Ook hier geldt bij uitstek: ‘voorkomen is beter dan genezen’. Dit vergt een andere mindset, aandacht voor het individu en coaching door multidisciplinair expertiseteams.

Accreditatie (NVALT): 4 punten

NB: deelname was gratis; een donatie aan de ild care foundation zou zeer op prijs worden gesteld!

De donatie kunt u overmaken op:

bankrekeningnummer: IBAN NL14 INGB 0653 4346 42 t.n.v. ild care foundation Ede, o.v.v. uw naam, adres en e-mailadres.

Kamer van Koophandel nummer: 14089230

Verdere informatie over mogelijkheden slim doneren, vind u hier.

 

Inspiratie en passie in de zorg: ‘Hoe gaan we om met gezondheid in de toekomst?’ Jubilieumsymposium ter ere van 10-jarig bestaan ild care foundation

Programma (PDF)

 

 

 

Comments are closed

STYLE SWITCHER

Header Style

Accent Color