De nieuwe Nieuwsbrief ILD Expertisecentrum komt uit: ‘ILD NIEUWS’!

ILD NIEUWS

Bent u geïnteresseerd in nieuws over longfibrose, sarcoïdose of één van de overige aandoeningen waarvoor patiënten een beroep doen op het ILD Expertisecentrum van het St. Antonius Ziekenhuis? Dan is de ILD NIEUWS mogelijk iets voor u.

Deze digitale nieuwsbrief houdt u via uw mail op de hoogte van actueel nieuws over behandelmogelijkheden, naderende (patiënten)bijeenkomsten, wetenschappelijke ontwikkelingen en andere wetenswaardigheden vanuit het ILD Expertisecentrum in Nieuwegein.

Het ILD Expertisecentrum van het St. Antonius Ziekenhuis is gespecialiseerd in zorg en onderzoek op het gebied van zogeheten ‘interstitiële longaandoeningen’. In het Engels is dat Interstitial Lung Diseases (ILD). Het betreft vaak complexe en vrij zeldzame aandoeningen. Hoewel ze dus niet vaak voorkomen, zijn het er wel veel: momenteel zijn er enkele honderden ziektebeelden bekend die onder ILD vallen.

In ILD NIEUWS willen we zoals gezegd de nieuwste inzichten delen, waar mogelijk praktische tips geven en patiënten en andere geïnteresseerden op de hoogte houden van interessante bijeenkomsten.

Aanmelden

Aanmelden voor ILD NIEUWS kan door een e-mail te sturen naar ildnieuws@antoniusziekenhuis.nl, onder vermelding van:

• uw achternaam + voornaam of voorletter(s) of de naam van uw organisatie/bedrijf

• een geldig e-mailadres van uzelf of uw organisatie/bedrijf

• ‘aanmelding ILD NIEUWS’

U kunt te allen tijde uw inschrijving voor ILD NIEUWS weer afmelden via de verstuurde mailing. Uw gegevens worden niet gebruikt voor andere doelen en niet gedeeld met derden.

Comments are closed

STYLE SWITCHER

Header Style

Accent Color