Namen Mednet topartsen bekend

Namen Mednet topartsen bekend

Tijdens haar drukbezochte afscheidsreceptie in het azM werd bekend dat Marjolein Drent gekozen is als toparts bij de longartsen. De namen van de Mednet Topartsen 2011 zijn op donderdag 12 januari bekend gemaakt en hebben uit handen van Frank de Grave, voorzitter van de Orde van Medisch Specialisten, een certificaat ontvangen. Ook zijn hun namen vermeld in een groot artikel in mednet magazine_topartsen_2011

Medisch specialisten konden in een enquette van Mednet (www.mednet.nl) aangeven aan welke collega, binnen hun eigen specialisme, zij hun dierbaren zouden toevertrouwen. Rond de 1300 artsen brachten dit jaar hun stem uit, opnieuw meer dan de voorgaande jaren. In totaal zijn er 11 specialismen die de kiesdrempel hebben gehaald. Binnen elk specialisme zijn drie meest voorgedragen artsen door Frank de Grave in het zonnetje gezet.
Zie ook: 13-01-2012 Detectieve neemt afscheid van azM. Limburger
Zie ook: 12-01-2012. Topartsen 2011. Meeste artsen uit de periferie.
Zie ook: Orde van Medisch Specialisten: veel top artsen werkzaam in grote regionale ziekenhuizen.

 

13 januari 2012

MARJOLEIN DRENT TOPARTS LONGGENEESKUNDE

 

Prof.dr. Marjolein Drent, hoogleraar Interstitiële Longziekten, is verkozen tot Toparts binnen het specialisme Longgeneeskunde in de Mednet Topartsenverkiezing.

Tijdens deze jaarlijkse verkiezing kunnen medisch specialisten aangeven aan welke collega, binnen hun eigen specialisme, zij hun dierbaren zouden toevertrouwen. Rond de 1300 artsen brachten dit jaar hun stem uit. Binnen het specialisme Longziekten genoot Marjolein Drent het meeste vertrouwen.

Prof.dr. Marjolein Drent nam gisteren afscheid van het azM, maar blijft als hoogleraar Interstitiële Longziekten verbonden aan het Maastricht UMC+.

De Raad van Bestuur feliciteert prof.dr. Drent van harte met deze mooie benoeming

STYLE SWITCHER

Header Style

Accent Color