Dr. Eduard Soudijn

Soudijn

Dr. Eduard Soudijn, KNO-arts in ruste, was van september 2005 tot begin 2009 verbonden als (parttime) staflid aan de afdeling KNO-heelkunde van het UMC St Radboud te Nijmegen.

Daarvoor was hij werkzaam als interimmanager van de afdeling Mond/Kaakchirurgie in het Academisch Ziekenhuis Maastricht en heeft meegewerkt aan het nieuwe onderwijs curriculum voor studenten in het azM Maastricht.

Tot zijn pensionering was hij waarnemend hoofd van de afdeling KNO-heelkunde van het azM. In 1996 en 1968 werkte hij een jaar in de USA (Greater Baltimore Medical Centre).

Gedurende twintig jaar werkte hij als perifere KNO arts in Arnhem, de laatste zes jaar met opleiding. Daarvoor was hij staflid in het AMC te Groningen. Hij werd uitgezonden naar Indonesie, Kynia en recent naar Haiti. Hij is ridder in de orde van Oranje Nassau.

Professor dr. Marjolein Drent en hij hebben ruim 15 jaar nauw samen gewerkt: immers de KNO heelkunde moet gezien worden als een deel van de (bovenste) lucht wegen. Hij is inmiddels ruim 40 jaar getrouwd en heeft twee dochters en een kleinzoon.

Contactgegevens:
Dr. Eduard R.Soudijn
Arnhem
E-mail: e.soudijn@planet.nl

Terug

STYLE SWITCHER

Header Style

Accent Color