Sarcoidosis: an update

Congres agenda: Programma

Accreditatie: 4 punten NVALT

Inleiding

Op 13 maart 2009 organiseert de ild care foundation samen met de stichting wasogbal2011 een nascholingscursus in Maastricht. De titel is: ‘Sarcoidosis: an update’. Het programma staat geheel in het teken van sarcoïdose en is bedoeld om het grillige karakter van sarcoïdose te benadrukken, de huidige diagnostische mogelijkheden en behandelopties te bespreken. We hebben topsprekers bereid gevonden tijdens het congres de laatste ontwikkelingen toe te lichten. Naast de gebruikelijke behandelmethodes zullen nieuwe behandelvormen, zoals biologicals uitgebreid aan de orde komen. Na de pauze zal een panel casuïstiek bespreken. Als afsluiting is er een lezing over kunstgeschiedenis en zal er onder andere aandacht worden geschonken aan de topstukken van de Tefaf 2009.

Leerdoelen

De nascholingscursus beoogt inzicht te verschaffen huidige inzichten inzake klinische beeld, diagnostiek en behandeling van sarcoïdose.

Programma

Het programma kunt u hier downloaden.

Doelgroep

Het hele symposium zal het belang van een multidisciplinaire begeleiding van sarcoïdosepatiënten benadrukken. Het programma is interessant voor longartsen, reumatologen, internisten en neurologen. Maar aangezien ook andere specialismen vaak betrokken zijn bij begeleiding van sarcoïdosepatiënten zijn ook deze uiteraard van harte welkom. Het programma is geheel in het Engels, derhalve zijn ook buitenlandse geïnteresseerden van harte welkom.

Accreditatie

Door de NVALT zijn 4 accreditatiepunten toegekend. Tevens voor andere specialismen is accreditatie aangevraagd.

Kosten

€ 100.00 (inclusief inschrijving, lunch, borrel en documentatie) voor specialisten, € 50.00 voor arts-assistenten. Gelieve kosten van deelname over te maken naar bankrekeningnummer: ING 67 94 33 643 t.n.v. de stichting wasogbal2011 foundation, Maastricht. Na betaling is uw deelname definitief.

Annulering

Tot twee weken voor de aanvang van het symposium kunt u kosteloos annuleren (schriftelijk). Daarna kunnen we geen restitutie verlenen. Bij verhindering mag een vervanger van uw inschrijving gebruik maken.

Locatie

Het congres zal plaatsvinden in het MECC Maastricht. Aansluitend aan het congres kunt u desgewenst de Tefaf bezoeken.

Aanmelden

U kunt zich aanmelden door het inschrijfformulier te downloaden, uit te printen en vervolgens op te sturen naar het secretariaat van de stichting WASOGBAL2011 of te faxen.

Overnachting

Tevens kunt u desgewenst overnachten: van 12/13 maart en/of 13/14 maart 2009 in het Applepark hotel Maastricht. Hiervoor kunt u een kamer reserveren in het Applepark hotel onder vermelding van ‘congres Sarcoidosis 2009’. We raden aan dat zo spoedig mogelijk te doen i.v.m. de topdrukte dat weekend in Maastricht.

Informatie

Indien u vragen hebt kunt u die per e-mail zenden naar info@wasogbal2011.nl.

Indien u werkzaam bent als vrije ondernemer, zijn de kosten van deze cursus voor 100% aftrekbaar van de fiscale winst. Extra aftrek is mogelijk. Bent u in loondienst, overleg dan met uw werkgever. Meer informatie kunt u vinden op de website van de Belastingdienst: www.belastingdienst.nl of verkrijgen via de BelastingTelefoon Ondernemers: 0800-0443 of de BelastingTelefoon Particulieren: 0800-0543.

In samenwerking met

 

  
   
 

Dit symposium is mede mogelijk gemaakt door de steun van verschillende sponsoren. Deze zullen op het definitieve programma en de website binnenkort bekend worden gemaakt.

Hoofdsponsors

 

  

Comments are closed

STYLE SWITCHER

Header Style

Accent Color